A cloud síť - základ výpočetního centra budoucnosti

1:33 PM
A cloud síť - základ výpočetního centra budoucnosti -

Jeste pár před lety, když někdo použil pojem cloud na veřejnosti if mnoho Lidi myslelo, že jedna is jen o další populární výraz ze světa HE. Mezitím be ale z tohoto populárního slova a vize stal prvořadý koncept, který dnes patří mezi základní pilíře moderní IT INFRASTRUKTURY

cloud má velký Vliv na to, jak dnes pracujeme co všechno můžeme velmi snadno používat -. Počítače, Smartphony a Tablety. IT oddělení zažívají v této souvislosti významnou a změnu zásadní. Z cloud computingu vychází klíčová součást podnikového IT, stejně novodobé výpočetní jako centrum. Nároky jsou úplné jiné, než byly například ještě rok dva zpátky. Statické of prostředí, ve kterém každý fyzický stroj splňuje Konkrétne určený Ucel kvůli bezpečnostním důvodům, připojení Siti k jen PReS LAN Kabel - to všechno už I minulosti

Výpočetní centrum is mezitím stalo prostředkem, který umožňuje výpočetní výkony .. Vše musí být dostupné neustále a flexibilní a úplné I jedno, jak Today is vypadá equipment. V principu is Vlastné jedna o sdružení serveru, na jejichž Bazi I všechno připravené od přes virtuálních desktopů aplikace až po data. K tomu, aby to všechno bezproblémově fungovalo, musí být výpočetní připraveno centrum na jako úkony doručování aplikací už od nasazení.

Významně důležitou roli Pritom hraje síť. Jen samotné perfektně nastavené moderní výpočetní centrum by nedostačovalo, pokud by uživatele nemohli využívat požadovaného výkonu potřebného pro jejich Denní aktivity. Vysoce výkonná síť I tak stejně důležitá výpočetní jako centrum, u něhož per se melo vycházet z cloudové STRATEGY.

Diky NetScaleru už nějakou dobu umožňujeme to Nejlepší doručování potřebného výkonu, které garantuje optimální doručování dat a aplikací a připravuje tak síť na Budoucnost.

Kooperace a partnerství poskytovatelů IT INFRASTRUKTURY Hrají temer stejně důležitou roli jako samotné produkty. Aby bylo výpočetní centrum v cloudu výkonné, nesmí být podceněna architektura takového centra. For souvisí is skutečnosti, ze k by Sobe jednotlivé komponenty Mely pasovat co nejlépe.

Společnost Citrix například velmi úzce spolupracuje is společnosti Cisco, aby zvládla nadále vyvíjet strategicky významné oblasti cloud networkingu, orchestrace v cloudu a zrychlovala možnosti pro rozvoj podnikovou mobilitu a firmam i poskytovatelům služeb usnadňovala cestu do Mobilní Éry cloudu. Proto společné vyvíjíme Naše jedinečné technology neustále dále, aby Naše produkty Vzájemné hladce fungovaly.

stejně tak I důležitá podpora našich společných zákazníků na kooperační Bazi a čas nás jen utvrzuje v tom

, že je to tak a jednodušší lepší. Vývoj spolupráce byl upřesněn relativně nedávno, když Cisco oznámilo, že bude integrovat NetScaler 1000V do jeho Pristi Unified Fabric Architectur, aby is mohlo Lepe reagovat potřeby na mobilního computingu cloud

Vzajemna spolupráce I oboustranně velmi důležitá. společnosti OBE, Cisco Citrix if Stoji za kvalitou, inovativními řešeními a spolehlivými produkty. Vzajemna Obou spolupráce firem umožňuje být lepší ještě, firmy Protože OBE chceme zkombinovat to Nejlepší a nejsilnější. Podniky is completely non-tak mohou spolehnout, že produkty jsou jednotlivé idealne skloubené a jejich podpora odpovídá.

Diky takovému přístupu mají pak společnosti čistou Hlavu is a mohou na Lepe soustředit výzvy, které jim jejich prostředí podnikání přináší. Vždyť Kazda společnost ví, že Nejlepší I takové IT, které hladce bezi a vůbec na sebe netáhne pozornost vlastních uživatelů.

Previous
Next Post »
0 Komentar