Mobile Device Management - jedno řešení pro všechny

7:39 PM
Mobile Device Management - jedno řešení pro všechny -

Jedni moji známí is brzy stanou rodiči. S tím přirozeně souvisí zařizování všeho možného, ​​ale na jeden bod TO-DO listu I kamenem úrazu. Automobilu Otázka. Nastávající matka, stejně její vrstevnice jako, co chce nejprostornější a vozidlo nejbezpečnější. Současně by mel být VUZ co nejméně opotřebovaný a neměl by být príliš dráhy. Speciální lak za nepovažuje nutný, standardni šedostříbrná is později tak tak jak bez proda problemų dále, ale její muž is při jejich úvahách a s nimi související diskuzi pekne zapotí. Jak by Mohl jeho milované sportovní Kabrio vyměnit za standardni self! Vždyť itself Prece dětská sedačka dozadu určitě Vesla a stejně tak se v kufru najde místo na malý skládací Kočárek. Diskuze o Aute will tak v této domácnosti stały tématem číslo jedna.

Tato situace mi velmi připomíná diskuze v podniku

Kdyz IT oddělení a zaměstnanci jednají o na zařízeních pracovišti a pro práci. Jedna strana preferuje bezpečnost podnikových dat a firemní síť pod dohledem a vzhledem k neustále is objevujícím zprávám o kybernetických útocích jsou obavy pochopitelné. To je ale teprve začátek - pořádné zapocení administrátorů přichází v souvislosti s různorodostí podnikových systémů, funkcí hardwarových, formatum displejů a Dalším technickým zvláštnostem, Které by idealne Meli fungovat hladce is všemi aplikacemi a rozhraními. Zadný div, že tedy z kolegové IT oddělení SNi o jednotném hardwarovém standardu - Všichni by používali to a stejně I of jestli to MODERNÍ design nebo má speciální by nehrálo žádnou roli. Teoreticky by tak IT Svet fungovat Mohl - pokud by uživatele neexistovali. Dnes už I běžné, že před člověk preferuje šedým s o PC desktopem úhlopříčce 19 raději nový typ tabletu, který pod Nasel vánočním stromečkem. Na na práci I cestách ještě lepší Smartphone s Androidem, který tím is vyznačuje skvělým velkým displejem. Aby to všechno mohlo nějakým způsobem fungovat, byl doposud nezbytný "kompletní vozový park" of aplikací nejrůznějších, aby všechny zmíněné mohly být požadavky na zvládnuty a zaměstnancům cestách has to vzdáleným přístupem aby mohla být umožněna produktivní spolupráce.

Proto už Delsì dobu hledalo řešení, které by mohlo splnit přání oběma stranám. Jsou important Pritom bezpečně a PRESTO intuitivně obslužné aplikace, management založený na rolích Kontejnery a pro rozdílné Mobilní aplikace. V případě ideálním if zaměstnanci tak mohou nejrůznější Mobilní aplikace z jednotného firemného "App Store" Sami stáhnout. Identity management of a Single Sign-on is spojení ve Scenari založených na kontrole přístupu nabízí dostatečnou flexibilitu a jednoduchou obsluhu bezpečnosti při vysoké. Drive takové řešení na trhu neexistovalo - ale s Novym XenMobile MDM je to už jiné. Diky tomu tak Obe strany dostanou, co potřebují a chtějí: co zaměstnanci mozna nejvíce volnosti flexibility, administrátoři nezbytnou kontrolu a zabezpečení

Jako vysmátá třetí strana is ukaze i personální oddělení :. Když if s sebou mohou do přinášet firmy zaměstnanci nejnovější zařízení a tato zařízení na práci používat, Stane is takový podnik daleko atraktivnější pro novou generaci - "Digital Natives". Tato generace nepředpokládá režimy an offline I vybavena nejnovějšími technickými vymoženostmi. Určitých Zakaz na nebo pracovišti and drinks úplný ZÁKAZ vlastních zařízení I volbě při jejich prostředí nového pracovního vždy negativně ovlivní.

if i Koneckonců by Moji známí mohli otázku ohledně vozidla rozumně vyjasnit. Ona se mohla spřátelit s nějakým Sportovně vybaveným Kombi, za které se na její manžel nebude parkovišti před physical centrem stydět a Garaż I naštěstí velká dost na to, aby tam is Kabrio určené na víkendové výlety vtěsnalo.

Previous
Next Post »
0 Komentar